HuidSpecialist marry - helena
home Laser Ontharen Inspuitingen Permanent make up Elektrisch ontharen Contact
 
   
Huid oneffenheden
 
 

Seniele hyperkeratose zijn licht gepigmenteerde verhevenheden die veel voorkomen bij oudere mensen.  Deze wordt als storend ervaren en zijn perfect weg te halen. Daar de oorzaak van binnenuit komt, kunnen ze toch steeds weer op andere plekken op het lichaam verschijnen maar het symptoom, de hylperkeratose kan zonder problemen worden verwijderd.

Pigmentvlekken die vlak zijn, scherp begrenst en een egale kleur hebben, kunnen goed met de blendtechniek worden verwijderd. Is de oorzaak hormonaal, dan kan de hyperpigmentatie terugkomen, vaak weer op andere plaatsen. 

Dermatosis papulosa nigra een aandoening die alleen voorkomt bij de donkere huid. Dit zijn kleine bruin/zwarte vlekjes of bultjes in het gelaat(met name bij de slapen en op het voorhoofd). Ze kunnen verschillende vormen hebben en zijn moeilijk te behandelen. Het is niet bekend hoe deze stoornis van de huid ontstaat, men beschouwt het als een variant van de gewone ouderdomswrat. De aandoening gaat niet vanzelf weg. De bultjes kunnen — na overleg met de huisarts — door middel van elektrocoagulatie worden verwijderd.

Teleangiectaciën (bloedvatafwijkingen), Spider nevea en bloedbaartjes kunnen ook zeer goed verwijderd worden. Ook ingekapseld talg zoals milia en diepe comedonen zijn te verwijderen.

Goedaardig of kwaadaardig                                                                          
Hoe weten we of een plek of huidoneffenheid nu maligne of benigne is? Als eerste wordt bij een intake-gesprek bekeken of de plek behandeld mag worden. Bij twijfel wordt u verzocht de huisarts of dermatoloog te bezoeken.

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat het verwijderen van huidoneffenheden vakkundig gebeurt. De jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen voor vakmanschap.

De apparatuur hiervoor zorgt voor optimale resultaten. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij iedere klant uiterste hygiëne in acht genomen.

 
 

Copyright © 2010 Huidspecialist Marry-Helena: Europaweg 105, 7761AB Schoonebeek, tel: 0524 532088, Email: info@salonmarryhelena.nl