HuidSpecialist marry - helena
home Laser Ontharen Inspuitingen Permanent make up Elektrisch ontharen Contact
 
 
Nieuws en updates
 
 

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd moet je tussen de laserbehandeling hebben?

Per laserstraal kunnen vele haarwortels tegelijkertijd worden behandeld maar omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in dezelfde groeifase bevinden zijn er meerdere behandeling met tussenpozen van ongeveer 4 tot 8 weken nodig.

Ongeveer 4 weken voor de behandeling van gezicht, oksels of bikinilijn en  ongeveer 8 weken voor benen, rug of buik. In deze tussenperiode vallen de haren spontaan uit en begint een nieuwe groeicyclus.

Lees verder

 

Foto's Laser ontharen

Ontharen kin

Ontharen been

Ontharen borst & rug

 
 
Laser ontharen
voortreffelijke resultaten voor hem en haar
 

Wat is de LightSheer diode laser?

De LightSheer diode laser die door Huidspecialiste Marry Helena wordt gebruikt is een geavanceerde nieuwe technologie om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren op efficiënte manier te verwijderen. Alle typen lichaamsbeharing zijn geschikt voor deze behandeling, mits de haren gepigmenteerd zijn. Alle vormen van overbeharing in het gezicht, op de kin, de armen, benen, borst, oksels, rug en bikini lijn kunnen behandeld worden. De lightsheer diode laser behoort dan ook tot de beste ontharing-lasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten.

Hoe werkt de lightsheer laser?

Het is belangrijk te weten dat de laser werkt op het pigment in de haar. De hoeveelheid van dit pigment is afhankelijk van in welke groeifase de haar verkeert.

De haar heeft een cyclus van drie fasen:

1. Anagene fase oftewel actieve groeifase, de fase waarin de haarwortel volop pigment bevat.

2. Catagene fase oftewel overgangsfase, in deze periode zal het haar niet zoveel pigment bevatten omdat hij stopt met groeien (ongeveer 2 wkn).

3. Telogene fase of rustfase, hier zal de haar het minst pigment bevatten aangezien hij na een periode van ongeveer 6 wkn spontaan zal uitvallen en er een nieuw groeiproces start.

De lightsheer laser zendt een krachtige zeer geconcentreerde laserstraal uit. De energie van deze straal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte waardoor de haarwortel zodanig beschadigd raken dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. De haren in de groeifase (1) zijn dus het meest gevoelig voor het laserlicht. Dit komt omdat deze haren het meeste pigment bevatten.Per lasershot kunnen vele haarworteltjes tegelijk worden behandeld.

Gelijktijdig wordt de huid beschermd  doordat de kop van de laser koelt tot 4 graden Celsius, zodat de warmte bij het verlaten van de haarwortel direct wordt teruggebracht naar de temperatuur van de omliggende huid. Zo kan men in gemiddeld 3 tot 5 behandelingen geweldige resultaten behalen.

 
 

Copyright © 2010 Huidspecialist Marry-Helena: Europaweg 105, 7761 AB Schoonebeek, tel: 0524 532088, Email: info@salonmarryhelena.nl