HuidSpecialist marry - helena
home Laser Ontharen Inspuitingen Permanent make up Elektrisch Ontharen Contact
 
 
Nieuws en updates
 
 

Vergunning Permanent Make Up

Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland. Onder tatoeëren wordt ook verstaan het aanbrengen van permanent make-up en cosmetische tatoeage. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert en piercet hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeëerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei hygiëneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent.

Lees verder

 

Foto's Permanent make up

Wenkbrauwen

Eyeliner
 
 
Permanent Make Up
 
 

Welke vrouw wil er nu niet op elk moment van de dag goed-verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanent make-up kan dit wel.

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Tijdens sport, na een onverwachte regenbui of na een hartelijke lachbui geen doorlopende make-up meer. Ook mensen met gevoelige ogen en bijvoorbeeld hooikoortspatiënten kennen de dagelijkse gevolgen van tranende ogen.

Naast deze esthetische behandelingen zijn er natuurlijk ook correctie- behandelingen. Bij ernstige haaruitval, waarbij de wenkbrauwen gedeeltelijk of zelfs geheel verdwenen, zijn zoals bij bovenstaande foto’s, biedt Permanent make-up uitkomst. Op natuurlijke wijze worden nieuwe wenkbrauwen permanent aangebracht, precies in de juiste kleur en in de juiste vorm.

Tenslotte is er nog de mogelijkheid om het gezicht sprekender te maken door het zetten van prachtige accentlijntjes zoals deze in de professionele visagie worden gebruikt. Zo worden lippen voller of krijgen een mooiere vorm door een geraffineerd lijntje aan te brengen.

De vraag naar Permanent make-up wordt steeds groter want steeds meer vrouwen weten dat permanent make-up een waardevolle bijdrage levert aan een verzorgd uiterlijk. Wat ook de drijfveer is om permanent make-up aan te laten brengen om verzekerd te zijn van een mooi verzorgd uiterlijk is het van uitermate groot belang dat de kunst van Permanente make-up op professionele wijze uitgevoerd wordt.

Werkwijze van permanent make-up
Na het intake gesprek en het invullen van een pigmentatie-verklaring wordt een datum afgesproken. Voorafgaand aan de pigmentatie worden de wenkbrauwen, lipliner, en/of eyeliner  getekend met een speciaal potlood.  Uiteraard gebeurd dit met de nodige precisie, vooral bij de wenkbrauwen. Pas als de cliënt en de specialiste geheel tevreden zijn wordt de tatoeage gezet.

Er wordt gewerkt met de Derma Medical die  computergestuurd  de mooiste resultaten geeft. Met de nieuwste pigmenteerpen de Para Medical, die alleen geschikt is voor de ervaren pigmentist, wordt zo snel met nauwelijks enige afstoot gepigmenteerd. Door de extra koelingstechniek  die de naald, pigmenten en huid plaatselijk sterk afkoelt wordt de pigmentatie pijnloos.

Vakmanschap
Dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurd spreekt voor zich. Huidspecialiste Marry Helena is opgeleid in Capelle aan de IJssel en heeft na een intensieve training de opleiding afgerond met het behalen van het diploma Permanent Make-up bij de ANBOS. De inmiddels jarenlange ervaring waarin de modernste technieken zijn opgenomen is uw garantie voor kwaliteit.

Betrouwbare apparatuur
Huidspecialiste Marry Helena werkt met de Derma-Medical het meest geavanceerde Permanent make-up apparaat. Computer-gestuurd zorgt de Para-Medical (pigmenteerpen) dat de naalddruk onmiddellijk aangepast word aan de huidstructuur van de cliënt. De Derma-Medical onderschijdt iedere verandering in weefsel, dit resulteert in nauwkeurig en veilig werken met een egale prachtige pigmentatie.  Ook stimuleert de koeling het genezingseffect. Daarbij is de Derma Medical CD en TUV gekeurd. Er is zelfs een medisch CE certificaat verkrijgbaar voor het werken in O.K. van ziekenhuizen.

Conform de eisen van strenge landelijke hygiëne, arbeidomstandigheden en milieucode word bij elke nieuwe klant een nieuwe steriele naald gebruikt.

 
 

Copyright © 2010 Huidspecialist Marry-Helena: Europaweg 105, 7761AB Schoonebeek, tel: 0524 532088, Email: info@salonmarryhelena.nl